FEESTWEEK KRIEBELS

DEEL DIT BERICHT

Na afloop van de persconferentie van gisteren hebben wij als bestuur toch wel een klein sprongetje in de lucht gedaan. 💃 Want ja, wij gaan er stiekem vanuit dat Dedemsvaria dit jaar wel doorgaat! #fingerscrossed🤞
Zo hopen wij dat we EINDELIJK samen met jullie deze zomer er een knalfeest van kunnen maken! 🎉 Dus noteer alvast in je agenda: de 50ste editie – 1 t/m 6 augustus 2022. Houd onze website en de socials in de gaten voor de laatste updates en voor het boordevol programma voor jong en oud. 😎

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor