FEESTWEEK KRIEBELS

DEEL DIT BERICHT

Na afloop van de persconferentie van gisteren hebben wij als bestuur toch wel een klein sprongetje in de lucht gedaan. 💃 Want ja, wij gaan er stiekem vanuit dat Dedemsvaria dit jaar wel doorgaat! #fingerscrossed🤞
Zo hopen wij dat we EINDELIJK samen met jullie deze zomer er een knalfeest van kunnen maken! 🎉 Dus noteer alvast in je agenda: de 50ste editie – 1 t/m 6 augustus 2022. Houd onze website en de socials in de gaten voor de laatste updates en voor het boordevol programma voor jong en oud. 😎

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of