VRIELING VARIA RUN 🏃‍♀️💨

DEEL DIT BERICHT

Ook dit jaar trappen we de eerste Variadag af met de Vrieling Varia Run! Daag je vrienden, familie en of collega’s uit om mee te doen. Hardlopen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein!

Loop je met ons mee langs de vaart, de mooie winkelstraat en langs het horecaplein? De start en finish is bij de Baron in de Julianastraat (Dedemsvaart). 🏁

👉 Je kan voorinschrijven t/m maandag 31 juli 17:00 uur of tot de deelnemerslimiet bereikt wordt. Dus wacht niet langer en geef je op via onze website: https://dedemsvaria.nl/activiteiten/ of ga direct naar de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2023073150010-nl

@vrielingadviesgroep @thetrainingclubnl @oegematransport @gezondheidscentrumrollepaal @prins_sport

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan