DVC 2 – BAD ROTHENFELDE

DEEL DIT BERICHT

Afgelopen donderdag 18 mei bezocht een delegatie vanuit Dedemsvaart het lokale voetbaltoernooi in Bad Rothenfelde, in het kader van uitwisseling en verbinding met onze partnergemeente. Wij kijken terug op een geslaagde dag vol sportiviteit en gezelligheid! 😁
Spelers van DVC 2 zondag vertrokken vroeg op Hemelvaart richting Duitsland in een busje, deels verzorgd door Autobedrijf Wessels. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooi voetbalfeest: een prachtige zonnige dag, de aanwezigheid van veel van onze Duitse vrienden en uiteraard ontbraken de bier und bratwurst ook niet. 🍺 De spelers uit Dedemsvaart reikten uiteindelijk tot een verdienstelijke halve finale. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met een gezamenlijk diner en een overnachting in het Drieei Birkenhotel in Bad Rothenfelde.
Wij danken de organisatie, Autobedrijf Wessels en onze partnergemeenschap Bad Rothenfelde voor de totstandkoming van deze zeer geslaagde dag! Het volgende uitwisselingsmoment met onze partnergemeente volgt al op korte termijn. Tijdens de aankomende Dedemsvaria ontvangen wij een delegatie uit Bad Rothenfelde, dat onder andere zal meedoen aan het spuitvoetbaltoernooi. 💦

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan