WIELERRONDE OKAY FASHION EN JEANS 🚴‍♂️

DEEL DIT BERICHT

Tijdens de 50ste Dedemsvaria feestweek wielrennen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein! 🎤 Dat is het idee van de Ronde van Dedemsvaart.

Het vindt plaats op dinsdagavond 2 augustus. 🏁 Om 18.00 uur start de Okay Fashion en Jeans Varia Dikke Bandenrace (kids), om 18.30 uur de Okay Fashion en Jeans Varia FunKlasse Wielerronde van 20 km (10 rondes) en aansluitend om 19.30 uur de Okay Fashion en Jeans Varia Amateur SportKlasse Wielerronde van 50 km (25 rondes). 🚴‍♂️

👉 Het inschrijven voor de Dikke Bandenrace en de FunKlasse kan via onze website: www.dedemsvaria.nl in het menu onder ‘activiteiten / aanmelden’. Voor de licentiehouders kan dat op de website van de KNWU Wielerbond. ✅

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor