WIELERRONDE OKAY FASHION EN JEANS 🚴‍♂️

DEEL DIT BERICHT

Tijdens de Dedemsvaria feestweek wielrennen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein! 🎤 Dat is het idee van de Ronde van Dedemsvaart.

Het vindt plaats op dinsdagavond 30 juli 2024. 🏁 Om 18.00 uur start de Okay Fashion en Jeans Varia Dikke Bandenrace (kids), om 18.30 uur de Okay Fashion en Jeans Varia FunKlasse Wielerronde van 20 km (10 rondes) en aansluitend om 19.30 uur de Okay Fashion en Jeans Varia Amateur SportKlasse Wielerronde van 50 km (25 rondes). 🚴‍♂️

👉 Het inschrijven voor de Dikke Bandenrace kan via onze website: www.dedemsvaria.nl in het menu onder ‘activiteiten / aanmelden’. En voor de FunKlasse:  klik hier.  Voor de licentiehouders kan dat op de website van de KNWU Wielerbond. ✅

Ontdek meer

ROZENTRIO’S 2024

Het is eindelijk bekend! Ze wisten het zelf al een poosje, maar nu mag iedereen het weten. De Rozentrio’s voor 2024 zijn bekend. In de