REÜNIE ROZENTRIO’S en OUD-BESTUURSLEDEN 🎉

DEEL DIT BERICHT

Tijdens de 40e editie van de Dedemsvaria waren er ca. zestig voormalige koninginnen en hofdames bij elkaar in ’t Centrum. Een zaal met honderden oude foto’s van de Dedemsvaria en de Rozentrio’s waren voor velen een feest der herkenning. 🌹”Wat zagen we er mooi uit!” klonk het van verschillende kanten, hoewel een enkeling haar kapsel van destijds niet meer kon waarderen. 💇🏼

Ter ere van de 50e editie van de feestweek 2022 wil de Dedemsvaria tientallen voormalige Rozentrio’s en oud-bestuursleden weer bij elkaar brengen. Met een leuk programma waaronder een gezellige lunch en een expositie van 50 edities Dedemsvaria. 🤩 Zoals het er nu naar uitziet zal dit plaatsvinden op dinsdag 02 augustus 2022.

👉 Ben jij één van die voormalige Rozentrio’s of een voormalig bestuurslid? Geef dan jullie namen én een contactpersoon door per e-mail via info@dedemsvaria.nl. Wellicht zien wij elkaar op een geweldige reünie in 2022! 🥳

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of