DVC VARIA BEACH VOETBAL TOERNOOI

DEEL DIT BERICHT

Het gaat nu echt gebeuren: sport en gezelligheid midden in het dorp! ⚽️ De middag en avond van dinsdag 2 en/of woensdag 3 augustus 2022* staat het DVC Varia Beach Voetbal toernooi op het programma, waarbij jongens en heren en meisjes en dames in verschillende teams en leeftijdscategorieën strijden om de felbegeerde bokalen. 🏆 De wedstrijden worden gespeeld met teams van 5 tegen 5 en vanzelfsprekend op blote voeten. Laat jullie voetbalmoves zien en geef je team snel op. 👏
 
👉 Opgeven op de Dedemsvaria website of met de volgende link: https://bit.ly/opgave_beachvoetbal
 
Dit sportieve toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met DVC Dedemsvaart
* (Afhankelijk van het aantal deelnemers)

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan