VRIJWILLIGERSBORREL

DEEL DIT BERICHT

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor stuk zetten zij zich in voor weer een waanzinnige week Dedemsvaria! 🎉 Ook voor volgend jaar zomer zijn we weer extra handen nodig. 💛

👉 Vrijdag 18 november is iedere vrijwilliger die afgelopen zomer actief betrokken was tijdens of voor de Dedemsvaria uitgenodigd voor een borrel in Grand Cafe ’t Dorp van 20.00 – 23.00 uur.  🍻 Geef je op met je naam door te mailen naar info@dedemsvaria.nl of stuur een Whatsapp berichtje naar Harm: 06 – 18 21 13 15 👏
Maar ook als jij je voor Dedemsvaria 2023 geroepen voelt en meer informatie wilt ontvangen, kun je via email of Whatsapp contact opnemen!

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor