VRIJWILLIGERSBORREL

DEEL DIT BERICHT

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor stuk zetten zij zich in voor weer een waanzinnige week Dedemsvaria! 🎉 Ook voor volgend jaar zomer zijn we weer extra handen nodig. 💛

👉 Vrijdag 18 november is iedere vrijwilliger die afgelopen zomer actief betrokken was tijdens of voor de Dedemsvaria uitgenodigd voor een borrel in Grand Cafe ’t Dorp van 20.00 – 23.00 uur.  🍻 Geef je op met je naam door te mailen naar info@dedemsvaria.nl of stuur een Whatsapp berichtje naar Harm: 06 – 18 21 13 15 👏
Maar ook als jij je voor Dedemsvaria 2023 geroepen voelt en meer informatie wilt ontvangen, kun je via email of Whatsapp contact opnemen!

Ontdek meer

ROZENTRIO’S 2024

Het is eindelijk bekend! Ze wisten het zelf al een poosje, maar nu mag iedereen het weten. De Rozentrio’s voor 2024 zijn bekend. In de