VRIJWILLIGERSBORREL

DEEL DIT BERICHT

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor stuk zetten zij zich in voor weer een waanzinnige week Dedemsvaria! 🎉 Ook voor volgend jaar zomer zijn we weer extra handen nodig. 💛

👉 Vrijdag 18 november is iedere vrijwilliger die afgelopen zomer actief betrokken was tijdens of voor de Dedemsvaria uitgenodigd voor een borrel in Grand Cafe ’t Dorp van 20.00 – 23.00 uur.  🍻 Geef je op met je naam door te mailen naar info@dedemsvaria.nl of stuur een Whatsapp berichtje naar Harm: 06 – 18 21 13 15 👏
Maar ook als jij je voor Dedemsvaria 2023 geroepen voelt en meer informatie wilt ontvangen, kun je via email of Whatsapp contact opnemen!

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of