HET mini-ROZENTRIO 2023

DEEL DIT BERICHT

Ook het mini-trio van de Dedemsvaria feestweek is bekend! 🌹 Dit zijn de dames Jill, Lisa en Famke en zij zijn alle drie 10 jaar oud! De meiden zitten in groep 7 van basisschool de Langewieke waar ze het erg naar hun zin hebben.

Het leek de meiden vorig jaar al leuk om mee te doen maar door de geplande vakantie moesten zij het helaas voorbij laten gaan… En zo hadden ze dit jaar een nieuwe kans! Nog steeds vol enthousiasme gaven ze zich op en zo zullen zij samen met het Rozentrio het gezicht van de Dedemsvaria zijn. 🎉 Heel veel plezier meiden! 😁

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of