DEDEMSVAART GOT TALENT

DEEL DIT BERICHT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of kennissen met een talent? Geef je dan nu op voor DEDEMSVAART GOT TALENT! VOL=VOL.
Uit alle optredens van +/- 5 minuten kiezen we een WINNAAR! 💥 Er zijn natuurlijk prijzen te winnen. De uiteindelijke winnaar van ‘Dedemsvaart Got Talent’ gaat naar huis met de HOOFDPRIJS 🏆: één ballonvaart mede mogelijk gemaakt door: Van der Kolk Ballonvaarten! HOE VET! 😱
Iedereen, met welke talent dan ook, is welkom om auditie te doen (bijv.: dansen, zingen, freerunning, of iets anders tofs). 🎤👯‍♀️🚴‍♂️🔥

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan