MUZIEKPROGRAMMA 🎶

DEEL DIT BERICHT

Ben jij klaar voor een show vol energie met ALPHA coverband? ⚡️ Waar de zanger, zangeres en gitarist op het podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? 🌶️ 🥵 Voeg daar nog een rete strakke drummer en toetsenist aan toe en je hebt de ultieme live sensatie met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken. ❤️‍🔥 Van Dua Lipa tot Rampeneren, alles komt voorbij tijdens een optreden van ALPHA! Daarnaast maakt DJ Marthijn de gehele avond compleet. 🎸
 
Wees er bij op donderdagavond 4 augustus van 21.00 – 00.00 uur in de feesttent!
 
Dedemsvaria is een samenwerkingsverband aangegaan met de Gezamenlijke horeca Dedemsvaart voor de gehele feestweek. 🍻

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan