VRIELING VARIA RUN 🏃‍♀️💨

DEEL DIT BERICHT

Ook dit jaar trappen we de eerste Variadag af met de Vrieling Varia Run! Daag je vrienden, familie en of collega’s uit om mee te doen. Hardlopen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein!

Loop je met ons mee langs de vaart, de mooie winkelstraat en langs het horecaplein? De start en finish is bij de Baron in de Julianastraat (Dedemsvaart). 🏁

👉 Je kan voorinschrijven t/m maandag 29 juli 17:00 uur of tot de deelnemerslimiet bereikt wordt. Dus wacht niet langer en geef je op via onze website: https://dedemsvaria.nl/activiteiten/ of ga direct naar de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2024072950010-nl

@vrielingadviesgroep @thetrainingclubnl @oegematransport @gezondheidscentrumrollepaal @prins_sport

Ontdek meer

ROZENTRIO’S 2024

Het is eindelijk bekend! Ze wisten het zelf al een poosje, maar nu mag iedereen het weten. De Rozentrio’s voor 2024 zijn bekend. In de