OP ZOEK NAAR NIEUWE BESTUURSLEDEN

DEEL DIT BERICHT

Van het huidige bestuur treden, na de komende editie 2022, helaas 2 personen af, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe, jonge en enthousiaste bestuursleden. Wil jij deel uitmaken van de organisators van de 50ste feestweek in Dedemsvaart? Dan is dit jouw kans! Samen met een enthousiast team van, op dit moment 5 personen, gaan wij tijdens en voorafgaand aan de Dedemsvaria week, ons mooie Dedemsvaart omtoveren tot een mooi en groots evenementen dorp. Wil jij deel uitmaken van ons bestuur?

Aarzel dan niet en vraag meer informatie via info@dedemsvaria.nl. Jij kunt de Dedemsvaria anders beleven dan de andere jaren, een geweldige ervaring!

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan