WIE WORDT HET MINI TRIO VAN DE 50e EDITIE?

DEEL DIT BERICHT

Naast het huidige rozentrio: Tara van Bree, Vedra Runherd en Kim Geertman zijn wij het aankomende jaar ook op zoek naar een mini trio. Het mini trio zoeken wij in de leeftijd van 9-11 jaar (basisschoolleerling). Met z’n zessen vormen jullie gedurende de Dedemsvaria feestweek het gezicht van Dedemsvaart. Jullie moeten beschikbaar zijn op 1 en op 2 augustus 2022.Aanmelden kan via de volgende link: https://dedemsvaria.nl/inschrijf-formulier/. Voegen jullie ook even een vrolijke foto van jullie toe? Aanmelden kan t/m 31 januari 2022. #delenmag

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of