WIE WORDT HET MINI TRIO VAN DE 50e EDITIE?

DEEL DIT BERICHT

Naast het huidige rozentrio: Tara van Bree, Vedra Runherd en Kim Geertman zijn wij het aankomende jaar ook op zoek naar een mini trio. Het mini trio zoeken wij in de leeftijd van 9-11 jaar (basisschoolleerling). Met z’n zessen vormen jullie gedurende de Dedemsvaria feestweek het gezicht van Dedemsvaart. Jullie moeten beschikbaar zijn op 1 en op 2 augustus 2022.Aanmelden kan via de volgende link: https://dedemsvaria.nl/inschrijf-formulier/. Voegen jullie ook even een vrolijke foto van jullie toe? Aanmelden kan t/m 31 januari 2022. #delenmag

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor