MUZIEKPROGRAMMA

DEEL DIT BERICHT

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. ❤️‍🔥 Ze brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. 🎸 Deze vijf vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. 💥 Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door Steam Sister. De band zal weer zorgen voor geweldige avond feest. Daarnaast zal DJ Marthijn de avond compleet maken! Check snel de promo en wees er bij op donderdagavond 4 augustus van 21.00 – 00.00 uur. ⚡
Dedemsvaria is een samenwerkingsverband aangegaan met de Gezamenlijke horeca Dedemsvaart voor de gehele feestweek. 🍻
👉 Houdt onze website en de socials in de gaten voor alle bands, artiesten en dj’s.

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan