VRIELING VARIA RUN

DEEL DIT BERICHT

INSCHRIJVING OPEN 🏃‍♀️💨
Tijdens de 50ste Dedemsvaria feestweek hardlopen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein! Dat is het idee van de Vrieling Adviesgroep Varia Run. Loop met ons mee langs de vaart, de mooie winkelstraat en langs het horecaplein. De start en finish is bij de Baron in de Julianastraat. 🏁
👉 Je kan voorinschrijven t/m maandag 1 augustus 12:00 uur of tot de deelnemerslimiet bereikt wordt. Dus wacht niet langer en geef je op via de Dedemsvaria website of via de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2022080150010-nl

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan