VRIELING VARIA RUN

DEEL DIT BERICHT

INSCHRIJVING OPEN 🏃‍♀️💨
Tijdens de 50ste Dedemsvaria feestweek hardlopen door het centrum van Dedemsvaart, één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein! Dat is het idee van de Vrieling Adviesgroep Varia Run. Loop met ons mee langs de vaart, de mooie winkelstraat en langs het horecaplein. De start en finish is bij de Baron in de Julianastraat. 🏁
👉 Je kan voorinschrijven t/m maandag 1 augustus 12:00 uur of tot de deelnemerslimiet bereikt wordt. Dus wacht niet langer en geef je op via de Dedemsvaria website of via de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2022080150010-nl

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor