DOE JIJ MET ONS MEE?

DEEL DIT BERICHT

Allereerst willen we jullie gelukkig nieuwjaar wensen. Dat het een jaar vol liefde, plezier, gezondheid en geluk mag zijn! Op naar 2023!
In 2022 hebben we 2 nieuwe leden toegevoegd aan ons bestuur maar we zijn nog op zoek naar 2 extra leden. Wij vergaderen ongeveer één á twee avonden per maand. Uiteraard kan je eerst meekijken, voordat je je bij ons aansluit.
Ben of voel jij je jong, ben je enthousiast en hou je van organiseren en niet te vergeten van een groot feest? 🎉 Aarzel dan niet en vraag naar meer informatie via een privébericht of mail naar info@dedemsvaria.nl. Jij kunt de Dedemsvaria anders beleven dan de andere jaren, een geweldige ervaring!

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan