Het Rozentrio 2023

DEEL DIT BERICHT

De Dedemsvaria feestweek is ieder jaar Dedemsvaarts grootste feest en wordt altijd in week 31 georganiseerd. Voor 2023 is dat van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus.  Belangrijke programmaonderdelen zijn de waterspelen met o.a. de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de variarun, de autorodeo en de kinderdag. Dit jaar wordt de Dedemsvaria voor de 51e keer georganiseerd.

Het ontstaan
De Varia is ontstaan in een tijd dat er veel stille armoede was en dat op vakantie gaan voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid was. Nu, jaren later, is de feestweek nog altijd springlevend, ondanks dat er door de jaren heen activiteiten noodgedwongen zijn gesneuveld. Van, voor en door Dedemsvaart. Dat is en blijft volgens de organisatoren het motto. Met natuurlijk ook dit jaar, hoe kan het ook anders, wederom een Rozenkoningin en twee hofdames.

Stichting Dedemsvaria
Stichting Dedemsvaria vindt het belangrijk om de sport te bevorderen. Immers met de sportactiviteiten stimuleren we mensen om een actieve bijdrage te leveren. Hierdoor komen mensen in beweging. De stichting Dedemsvaria staat midden in de maatschappij. Als bestuur zijn we er van bewust dat wij een maatschappelijke taak en voorbeeldfunctie hebben. Zo ondersteunen wij de campagne ‘NIX’ en proberen we dit zo goed mogelijk in te vullen. Dedemsvaria is in de gemeente Hardenberg én provincie Overijssel één van de weinige evenementen dat zes dagen duurt. Dit unieke karakter willen we graag behouden.

Rozentrio
Het Rozentrio van dit jaar zijn de Dedemsvaartse Kimberley Vogelzang, Melissa de Boer en Kirsten Epping. Melissa als Rozenkoningin en Kimberley en Kirsten als hofdames. De drie vriendinnen hebben er super veel zin in, zij gaven zich na het afgelopen Dedemsvaria direct al op. Hierbij hadden wij onze keuze snel gemaakt. “Dit wordt het nieuwe trio. Drie super vrolijke dames”.

Als Rozentrio zullen zij het gezicht zijn van de Dedemsvaria en het publiek zal ze de gehele week tegenkomen tijdens de 6 dagen vol van activiteiten, specials, feestjes en veel meer tofs.

Lees hier meer over het Rozentrio van 2023: Rozentrio 2023

Op zoek naar minitrio
Naast het huidige Rozentrio zijn wij het dit jaar ook op zoek naar een mini trio. Het mini trio zoeken wij in de leeftijd van 9-11 jaar (basisschoolleerling). Met z’n zessen vormen jullie gedurende de Dedemsvaria feestweek het gezicht van Dedemsvaart. Jullie moeten beschikbaar zijn van 31 juli t/m 2 augustus 2023.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dedemsvaria.nl. Voegen jullie ook even een vrolijke foto van jullie toe? Aanmelden kan t/m 20 maart 2023.

Laatste nieuws
Voor het laatste nieuws houdt onze website, Facebook en Instagram in de gaten.

v.l.n.r: Kimberley Vogelzang, Melissa de Boer, Kirsten Epping. Het Rozentrio van 2023.

Ontdek meer

MUZIEKPROGRAMMA

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan