BESTUURSLEDEN GEZOCHT

DEEL DIT BERICHT

Deze week zijn we weer gestart met de eerste vergadering van 2022. Na een aantal zaken te hebben besproken kwamen we bij het volgende punt: nieuwe bestuursleden. Als bestuur zijn we namelijk nog steeds op zoek naar jou!


Dus ben jij jong, enthousiast en hou je van organiseren en niet te vergeten van een feestje? Aarzel dan niet en vraag naar meer informatie via een privébericht of mail naar info@dedemsvaria.nl. Jij kunt de Dedemsvaria anders beleven dan de andere jaren, een geweldige ervaring!

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor