BESTUURSLEDEN GEZOCHT

DEEL DIT BERICHT

Deze week zijn we weer gestart met de eerste vergadering van 2022. Na een aantal zaken te hebben besproken kwamen we bij het volgende punt: nieuwe bestuursleden. Als bestuur zijn we namelijk nog steeds op zoek naar jou!


Dus ben jij jong, enthousiast en hou je van organiseren en niet te vergeten van een feestje? Aarzel dan niet en vraag naar meer informatie via een privébericht of mail naar info@dedemsvaria.nl. Jij kunt de Dedemsvaria anders beleven dan de andere jaren, een geweldige ervaring!

Ontdek meer

DEDEMSVARIA ON WHEELS

Op vrijdag 4 augustus is er vanaf 13.00 tot 21.00 uur braderie/markt en ook dit jaar wegens succes verlengd: Dedemsvaria on Wheels. Lekker shoppen en

DEDEMSVAART GOT TALENT

Heb jij een talent? En wil je dit graag delen tijdens het open podium van Dedemsvaart? Of ken je iemand in jouw familie, vrienden of