REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

DEEL DIT BERICHT

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk, Harm en Dianne. En tot eind dit jaar ondersteund Henry ons nog. Wij zoeken dus dringend mensen om aan te sluiten bij het bestuur. 🙋 Wij vergaderen ongeveer een á twee avonden per maand. Uiteraard kun je eerst meekijken, voordat je bestuurslid wordt.

Dus ben of voel jij je jong, ben je enthousiast en hou je van organiseren en niet te vergeten van een groot feest? 🎉 Aarzel dan niet en vraag naar meer informatie via een privébericht of mail naar info@dedemsvaria.nl. Jij kunt de Dedemsvaria anders beleven dan de andere jaren, een geweldige ervaring! 🤩

Ontdek meer

REMINDER: BESTUURSLEDEN GEZOCHT 🥳

Zoals bekend stoppen er een aantal bestuursleden, onze voorzitter Nies en onze bestuursleden Jan en Arjan. Het bestuur bestaat nu nog uit 3 bestuursleden: Henk,

VRIJWILLIGERSBORREL

Achter de Dedemsvaria gaat een hele wereld schuil! Want tijdens en vooraf zijn er veel vrijwilligers die Dedemsvaart tot een mooi evenement omtoveren! 😃Stuk voor